Amerikanska Muffins

Detta är den "äkta varan", inte de fluffiga-baserade muffins brukar äta i detta land (cup cakes, som amerikanerna skulle säga). Ingredienserna kommer knappast att beröras av handen, och du bara behöver två skålar och en stor ballong visp eller träslev utöver de muffin burkar. Smeten håller muffins till 6,12, beroende på storleken på de formulär som du har.
Ingredienser
Den torra:
4.8 dl mjöl
ca 1,5 dl socker (helst brunt, uppgår till smak)
3 stora teskedar bakpulver
en nypa salt
Den våta:
1 ägg
3/4 kopp olja (t ex rapsolja, som kallas "sallad och matolja")
2,5 ml mjölk
Beredning
Aromer, du bestämmer! Till exempel, russin, hackade choklad, valnöt, kanel, blåbär, tårta pulver etc. Om vi ??byter 1/3 av mjölet med majsstärkelse du får kallas cornmuffins.
Förfarande:
Värm ugnen till 200-225 grader. Den torra och våta blandning separat rör sedan det knappt ihop. Smeten ska inte vara enhetlig, då resultatet är bara segt och tråkigt .. Fyll blandningen i muffinsformar med en sked – så full att du bara vågar! Det är fördelaktigt att använda muffin facket med papper fall i botten. Muffins bakade på nedersta hyllan (om både muffin magasinet och bakplåten) i 15-20 minuter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *