Orange – och yoghurt

Ingredienser
* 1. Banana
* 0,5 dl Sunniva Original Apelsinjuice w / massa
* 2 st. äggulor
* 0,5 dl honung
* 3 dl TINE Matyoghurt eller Biola Yoghurt mild naturlig
* 1 kopp Vispgrädde TINE
* 1 msk citronlikör

Tilberedning
1.
Skala och mosa banan. Blanda banan, juice, äggulor, honung och matyoghurt.
2.
Vispa grädden till ett hårt skum grädde, rör blandningen. Smaka eventuellt med citrus likör.
3.
Häll blandningen i en skål och täck med plast. Frysa is under minst 4 timmar.
4.
Lämna den i kylskåpet för att mjuka upp under 30-40 min. Gör bollar av is för att tjäna. Garnera med apelsin och servera en fruktsallad. Portioner: 4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *