Apelsin Tiramisu

Ingredienser
* 16 st. savoiardikjeks eller dam finger – kex
* 1 kopp Orange Juice The Dairy med massa
* 2 tsk finhackad färsk rosmarin eller 1 1/2 msk apelsinlikör
* 2 st. äggula
* 200 g cream cheese TINE Natural
* 1 kopp Vanilj Sans kvark
* 2 msk socker
* 1 tsk kakao

Tilberedning
1.
Doppa kexen i apelsinjuice blandat med finhackad rosmarin, eventuellt blandat med sprit. Placera dem i en portion glas eller en form eller ett fat med sidor.
2.
Vispa äggulorna med sockret tills det är poröst. Blanda i grädde ost och kvarg och häll över kex.
3.
Det är också möjligt att göra tiramisu i två skikt. Kylskåp, företrädesvis 1 timme, så att det är saftig och infunderas med juicen. Strö med lite kakaopulver före servering. Portioner: 4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *