Apricot Cheesecake

Ingredienser
200 g söta kex.
100g osaltat smör
Sätt ringen av en springform ca 23 till 25 inches direkt i skålen som ska serveras. Och har ett kex blandningen i den. Sätt i kylen tills fyllningen är klar.
Fyllning:
200 g torkade aprikoser hackade eller redo aprikos
3 dk kokande vatten
1 ¼ dl socker
½ dl vatten
1 msk gelatin pulver eller 5 gelatin blad
500 g cream cheese naturligt
1 ¼ dl socker tillsätts
½ dl citronsaft
1 ¼ dl gräddfil
2 ½ dl ljus vispad grädde.

Tilberedning
Sätt aprikoser i en liten kastrull och häll över kokande vatten, låt stå i ca 15 min. har i socker och rör blandningen på svag värme tills sockret är upplöst. Låt det sjuda tills aprikoserna är mjuka och flytande nästan avdunstat. Kyl och hacka den smidig.
Förbered gelatin som visas på förpackningen.
Vispa osten mjuk tillsätt extra socker och sura blanda i kall aprikosmos och ljus vispad grädde och gelatin. Och blanda väl.
Bred ovanpå konen och placera kakan i kylskåp i minst tre till fyra timmar som natten.
Garnera med båtar av konserverade aprikoser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *