Basil och Merianpai med malet

Ingredienser
Vanligt bakverk, forstek pais ring 10 minuter innan blandningen tas in
1/2 kg köttfärs / nötkött
1 finhackad gul lök
1 tsk grovmalen peppar
Massor av färsk basilika (en stor näve + +)
Merian (2 tsk torkade, eller en handfull färska)
1 kopp buljong
1 kopp rött vin
2-3 klyftor hackad vitlök
1 paprika (röd w. Green) i tunna strimlor

Tilberedning
Hacka löken, stek den tom, lägg i köttet-kocken brun, tillsätt övriga ingredienser, men kom paprika och vitlök bara de sista minuterna. Låt sjuda köttet blandningen i femton minuter.
Egg Stand:
2 ägg
2 ml vispgrädde
1 tsk majsstärkelse, rör i grädden
1/2 tsk salt
Lägg köttet blandningen i kallas paj, häll ägget stå över och tillsätt ca 200 gram. riven ost
Grädda ca 30 minuter vid 225 C

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *