Kalops i

Ingredienser
500 g nötkött (t.ex. Nötkött – frysta)
1 matsked smör
1 msk finhackad lök
2 dl vatten
1/2 kopp lätta gräddfilen
1 1/2 tsk salt
1/2 tesked peppar
2 teskedar maisennamel

Tilberedning
Halvtin biff och skär i lövtunna skivor. Bryn skivorna på medelvärme och lägg dem gradvis i en kastrull. Fräs löken gyllene i pannan, och häll i pannan. Vatten, grädde, salt, peppar och mjöl blandas samman i en burk med skruvlock och häll över nötkött skivor. Låt ca köttet dragningen. 10 minuter och Krydda med mer salt om det behövs och kryddor. Strö persilja över klippet. Servera med kokt potatis, 100 g vardera. person och en lite grovt bröd.
Portion: 4 portioner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *