Cous Cous-

Ingredienser
Sätt olivolja (eller olja) i en kastrull (om så mycket att det täcker botten) och värma upp den. Lägg till cous cous'n (ca 1DL per person) och rör om tills det blir lite färg. Ta bort pannan och häll över kokande vatten (lite mer vatten än cous cous). Sätt tillbaka locket och låt det hela stå (inte på album) 5 till 10 min. Sedan kan du enkelt få ett smör som du rör in. Det är allt.

Tilberedning
Som tillbehör den kan väl appliceras till basen:
2 portioner
En burk tomater
kålarabi
morötter
lök
Squash
Kryddor: curry, chili etc.
Grillat lamm / nötkött – till "vardagen": köttfärs.
Grönsaker skurna i "stora" bitar och koka i ca. 45 min – utom squash'n som måste när det handlar om. 15 minuter. igjenn. Man kan variera med andra grönsaker – men kålrabbi _må_ vara med!
Uncle Bens chili pott på glas är också bra grejer att ha med cous cous.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *