Juniper Spicy steak

Ingredienser
1 kg biff
1 1/2 msk margarin
1 lök
1 tsk salt
1/2 tesked peppar
8 enbär
1-2 koppar buljong sås
3 koppar buljong
2 msk mjöl
1DL grädde rött vin eller svartvinbärsjuice

Tilberedning
Bryn köttet i en kastrull med margarin, och skala löken och skär den i skivor. Salt peppar och hackade enbär läggs till potten, särskilt med buljongen. Stuvning fastgjorda på låg hastighet under ca 1-1/2 vame timme. Köttermometer visar 64 -66 gram. för rosa eller 72 gr. av kokt
Sås
Mjölet rörs i kallt vatten och häll i såsen att tjockna under ständig omrörning. Koka såsen och låt sjuda i 8-10 minuter. Krydda med grädde, kryddor efter smak, röda eller svarta vinbär juice. Serveras med kokt potatis och grönsaker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *