Exotisk kyckling med getost ost

Ingredienser
En kycklinggryta redo
1 burk persikor
Ca. 3 msk mjöl
Salt, peppar, paprikapulver
1/2 tesked chilipulver
Dairy smör till stekning
1 kopp mandel, skållad och hackad
2 koppar kycklingbuljong
1 pkg. (A 125 g) Snøfrisk Naturlig
2 msk soja
1 1/2 dl Jarlsberg, riven

Tilberedning
Gryta
I ugn vid 175 C, ca. 45 minuter först så på 10 minuter med persika och ost.
Dela kyckling passar bitar och ta bort alla ben. Ta makt benen, från sikten och låt koka tills kraften i ca. 2 dl. Vänd kycklingbitarna i mjöl / kryddblandning och bryn dem i stekpannan i smör. Lägg sedan köttet i en gryta. Torr steka mandlarna och strö dem över köttet. Lös osten i den varma effekt (2 koppar), blanda soja och 1 dl färsk juice och häll över kjøttet.Legg lock eller aluminiumfolie på pannan.
Grädda i ugnen lagom. 45 minuter. Ta bort locket, dra de väl avrunna persikor över och strö över den rivna osten. Gratäng i ugnen lagom. 10 minuter Portion: 4 portioner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *