Enchilada

Ingredienser
250 g nötfärs
½ glas Taco sås eller enchiladasaus
Halv låda böngryta
1 kopp riven Gouda
4 st. vetetortilla eller majs tortilla
½ glas salsa
½ dl ljus gräddfil
1 st. tomat
¼ x. purjolök

Tilberedning
1. Brown köttfärs och lägga ca. 2/3 av enchiladasausen. Låt såsen koka enligt anvisningar på glaset.
2. Varma tortillas i ugnen enligt anvisningar på förpackningen. Bred ut köttet fyllning på varje tortilla, rulla ihop och lägg dem i en gryta. Häll över resten av enchiladasausen och strö riven ost.
3. Gratäng i ugnen vid 250 ° C tills osten har smält och fått en fin gyllene färg.
4. Lägg en sked av salsa och en sked gräddfil på varje Enchilada och garnera med tomat båtar och skivor purjolök.
Servera med bönor salsa eller chili bönor, mexikansk ris och riven ost.Porsjoner: 2 personer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *