Dragon marinerade röding med gräslök dressing

Ingredienser
1 Sparris
1 kopp lätt gräddfil
Lite citronsaft
Lite olivolja
En liten sallad lämnar
100 gram är namngivna Trout
1 tsk vitvinsvinäger
Kryddor:
Lite peppar
Lite salt
Lite socker
1 tsk dragon
1 msk Gräslök

Tilberedning
Skär öring i lövtunna skivor. Bred ut fisken med marinaden (olivolja, citronsaft, salt, peppar, socker, dragon) en skål. Låt den svalna 2-3 timmar eller över natten.
Koka sparrisen i lättsaltat vatten med socker i. Koka i 4 minuter. Sparris placerades i is-kallt vatten för att stoppa tillagningsprocessen.
Dressing (Light Gräddfil, vitvinsvinäger, socker, salt, peppar, gräslök) blandas samman.
Servera fisk och sparris på en bädd av sallad och häll dressingen över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *