Dragon marinerade röding med gräslök dressing

Ingredienser
1 Sparris
1 kopp lätt gräddfil
Lite citronsaft
Lite olivolja
En liten sallad lämnar
100 gram är namngivna Trout
1 tsk vitvinsvinäger
Kryddor:
Lite peppar
Lite salt
Lite socker
1 tsk dragon
1 msk Gräslök

Tilberedning
Skär öring i lövtunna skivor. Bred ut fisken med marinaden (olivolja, citronsaft, salt, peppar, socker, dragon) en skål. Låt den svalna 2-3 timmar eller över natten.
Koka sparrisen i lättsaltat vatten med socker i. Koka i 4 minuter. Sparris placerades i is-kallt vatten för att stoppa tillagningsprocessen.
Dressing (Light Gräddfil, vitvinsvinäger, socker, salt, peppar, gräslök) blandas samman.
Servera fisk och sparris på en bädd av sallad och häll dressingen över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *