Fedon brownies LoCHO

Ingredienser
50 g mörk choklad (över 70% kakao)
60 g smör
50 g kvark 8%
2 ägg
2 kopp fruktos
1/2 kopp fullkorn stavas
1/2 kopp sojamjöl
1/2 kopp finmalda mandel
1 tsk bakpulver
1 1/2 tsk salt
1 1/2 kopp grovt hackade nötter

Tilberedning
Grädda i 160 grader ca. 20 minuter, väl smord form i 30 × 40cm, den nedersta hyllan.
1. Smält choklad och smör tillsammans. Låt den svalna lite.
2. Lägg choklad blandningen i en bunke och rör i ostmassan slagen, ägg och de torra ingredienserna.
3. Häll i en väl smord eller bakplåtspapper täckt formen och grädda enligt anvisningarna. Svalna på galler.
Kakorna smakar gott med färska bär. Gör som dubbel sats och sätta i frysen, tina snabbt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *