Fisk i sötsur sås

Ingredienser
600 g fiskfilé
1 1/2 tsk salt
1/4 tsk vitpeppar
Sås:
1/2 grön paprika
1 tsk riven ingefära
1 tsk sötningsmedel
2 tsk färskpressad citronsaft
1 msk majsstärkelse
1 liten burk ananas (400 g)

Tilberedning
Skär fisken i servering bitar och placera dem i en gryta eller en servering potten. Strö salt och peppar. Hacka löken och peppar och blanda dem i øvrigge ingredienserna (inklusive lakan från ananas) i en liten kastrull. Ge det en koka under ständig omrörning, häll sedan såsen över fisken. Grädda i ugnen på 200 C i 20-25 minuter eller på medelhög värme på skivan tills fisken är kokt.
Serveras med ris och sallad. Portioner: 4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *