Fiskgryta LoCHO

Ingredienser
Ca. 600 gram av gråsej filéer (eller annan vit fisk)
100 gram räkor
3 morötter
300 g av broccoli
3 msk olivolja
Salt och peppar
2 kopp gräddfil
3 msk gräslök underarm
100 g Jarlsberg

Tilberedning
Skär den råa fisken i tärningar, bitar morot och broccoli i buketter. Lägg allt blandas i en gryta och häll över olivolja, salt och peppar. Koka den på låg värme i ugnen (100 grader) tills fisken är kokt. Grönsaker kan mycket väl fortfarande vara lite företag. Blanda gräddfil, gräslök och skalade räkor tillsammans och sprida denna över fisk och grönsaker i den varma pannan. Toppa med lite riven ost och baka den på osten har smält. Detta är en hel måltid, och kan ätas som de är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *