Grove Skålar LoCHO

Ingredienser
3 ägg
30 gram kruskakli
En bra handfull marken linfrö
1/2 kopp keso
1 tsk bakpulver
1-2 tsk johannesbrödkärnmjöl

Tilberedning
– Mos ägg och keso tillsammans med mixer band för att flytta klump först. Tillsätt sedan den andra och rör om väl tillsammans.
Låt svälla 20-30 minuter
-Rora vara så tjock att du kan placera dem på bakplåtspapper att runda skålar med en matsked. Om röret är för tunna, måla lite mer linfrön och blanda i.
Doppa matsked. i kallt vatten innan du gör skålen (ganska klibbigt)
Grädda i 200grader tills de har fått bra stek färg.
Det är inte som vanliga skålar, flyta ut lite under tillagningen,
men blir så hög att man kan dela de två.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *