Gryta av köttfärs

Ingredienser
500 g nötkött
1 gul lök
svamp
1/2 röd paprika
1 påse brunsås
1 påse gräddsås (Toro)
3 msk tomatpuré
1/3 ask Creme Sans fraice 10%
Salt och peppar

Tilberedning
Brun köttfärs (jag kryddad detta väl med grill kryddor och peppar)
Hacka grönsakerna. Skär svampen i skivor. Svampen kommer bruna också. Jag har en fin titan kastrull, så jag antingen använda smör eller olja när garvning sak, men brunt kött och svamp i lite olja om det behövs.
Gör såsen och gräddsås enligt anvisningarna på påsen. Tillsätt tomatpuré, nötkött och grönsaker. Smaka av med salt och peppar. Låt denna koka i 15 minuter och slutligen tillsätt Creme fraice. Portioner: 4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *