Tillflyktsorter gröda

En tyst sensommarkväll i trädgården – bara i sällskap av svarta vinbärsbuskar och spindlar. En söndag, där man tar till totalt skörda äpplen och päron, slutar på gräsmattan till glädje för maskar och getingar. Eller, om du inte har, så att en uppvärmning eller skog distans, där en av lugn och tuvor runt och samla tranbär, blåbär, vilda björnbär och nypon. Det finns inget som ger sinnesfrid som att plocka bär.
För trädgårdsägare augusti och september innebär ett stort överflöd av trädgårdsväxter att det kan vara svårt att vänja sig vid dagliga hushållet. Det är de sista hallonen (eller nya, sena svart), körsbär, vinbär, svarta vinbär, krusbär, björnbär, så småningom äpplen, plommon och päron. I välter utsläppen av gurka, tomater och paprika ut och alla som har zucchini i trädgården av storleken av en gröda kan erhållas genom att endast ett fåtal anläggningar. Det är som om de växer, samtidigt som du tittar på den.
Sylt i vägen
Grönsaker och frukt kan betas för att chutneys och njuta. Det är varken svårt eller långsam, bara trevligt. Frukt och bär kan vara frysta, men försök igen också baka muffins eller ovnsformkaker med bär för frysen. Många frukter är lämpliga för torkning och äta så friska godis hela vintern, till exempel. äpplen, päron, plommon, persikor, körsbär. De kommer att torka några timmar i ugnen, men vid mycket låg värme, så bli inte bekymrad över elregningen. Tillfredsställelse att kunna lägga till ett par av hemmagjorda torkade äppelringar förpackade i en vintermorgon, i vart fall värt det.
På mineoppskrifter.no vi har kul med att läsa utländska artiklar, men vi är inte så bra på att översätta. Denna artikel är översatt av en automatisk program. Bär över med stavfel och även dra nytta av kunskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *