Underbar äppelpaj med vaniljsås

Ingredienser
250 g mjöl
250 g smör
90 g pulveriserat socker
Fyllning:
4 stora äpplen
vaniljsås

Tilberedning
Samtalet Pais:
Smula ingredienser för betald egen hand eller kör dem till en fast klump i mixern. Lägg degen kallt i en plastpåse i ungefär en timme före pressen eller kavel.
Fyllning:
Peel äpplen, kärna och hus. Distribuera bitarna i botten av formen. Häll krämen över så det nästan täcker äppelbitar.
Har du lite extra deg, kavel och rulla ut degen till en finmaskigt ovanpå.
Placera pajen i en kall ugn. Sätt ugnen på 200 grader och låt kakan bakning ca 55 minuter, tills såsen är lämplig vanilj fryst.
Servera ljummen. Pie är så läckra att extra kräm är överflödig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *