Brand-och inomhus grill

Brand och grill är något speciellt
Matlagning över öppen eld eller att samla på grillen är ganska exceptionell och suggestivt, som tilltalar de flesta. Inte bara för att det ger maten en andra visselpipa, men förmodligen lika mycket som det är matlagning metoder som sträcker sig tillbaka till mänsklighetens vagga. Det är något gott ursprungligen och nästan primitivt på elden och glödande järn. Och dess verksamhet, kan man konstatera – både vuxna och barn.
Grill inomhus
Många växer nog helst matlagning över grillen och öppna utomhus brand under sommarmånaderna, men det finns många goda skäl att ta ett förskott på de nöjen inomhus, och tillåter både elden och grilla faktiskt odlas året runt med mycket stora utdelningar. Inte för att detta bör vara en uppmaning att grilla inomhus eller enkla att ordna en brand på köksgolvet. Mindre tur kan göra det
En liten gasbrännare för köket
En liten handhållen gräsbrand är ansedd att ytorna med karamell. Gasbrännaren fungerar på samma sätt som de större brännare, en för år har använts för att ta bort färg och lack på trä och möbler. Gasbrännare för kök användning är mindre och mer praktisk, och sedan köra den på den lättare gasen. Gasbrännaren är också bra för karamell tårtor och andra desserter.
Gasbrännaren är nödvändig, när – strax före servering – för att skapa den eftertraktade karamellaget på toppen av din kräm Brulee. För det är kombinationen av sammetsmjuk, kall kräm under skarpa och krispigt karamellaget göra dessert Creme Brulee till celestiala riket munsbit.
Ovnsgrillen
Ovnsgrillen är inte lämplig för grädde Brulee, så långsamt att krämen hinner värma upp, och det är halva nöjet att kola, tyvärr gått förlorad. Karamellisering med en gasbrännare är ännu en rolig stunt, som mycket väl kan samla familj och gäster i köket!
På mineoppskrifter.no vi har kul med att läsa utländska artiklar, men vi är inte så bra på att översätta. Denna artikel är översatt av en automatisk program. Bär över med stavfel och även dra nytta av kunskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *