Dekorera ett utomhuskök

Med mycket små medel kan du skapa en riktig briljant och väl fungerande utomhuskök
Du kan köpa allt som du kommer att använda ett kök här i form av färdiga enheter att montera på terrassen. Lösningen är långt ifrån billigt, och om du inte kan bevisa det. I själva verket försvinner en del av den informella och speideragtige, vilket är en viktig del av utekök charm, om det tar alldeles för trevlig och effektiviseras. Försök istället att tänka kreativt, använda det du har befintliga möbler, kanske något du har lagt ut för att du inte kunde använda dem inomhus.

Du behöver:
* Ett litet bord eller bara en väggmonterad bordsskiva i en normal köksbänk höjd – beredning och tillagning av mat. Bör tabellen utelämnas dygnet runt, bör det ha förmåga att motstå väder och vind.
* Något att laga mat på. Det kan vara en solid gasspis, en grill eller en lös elektrisk värmeplatta. Mini-ugn, elektrisk vattenkokare och brödrost också bra BLIS ut. Bör dock de elektriska enheterna stannar inte i det fria, precis som de borde vara inomhus när vädret är fuktigt. En utomhus stickkontakten grejer flöde.
* Det behöver inte vara igång, för att inte tala om det varma vattnet i utekök. Hinkar och baljor kan göra det. En hink kallt vatten för att skölja frukter och grönsaker i. En tub av varmt vatten för tvättning och torkning. Zink Skopor och bad finns både robusta och vackra att titta på.
* En sopor hink ett slag. Det kan bara vara en hink med en plastpåse.
* En korg, en bricka, ett rullbord eller liknande som kan hålla de verktyg och matvaror som är i användning i utekök. Det är att föredra att saker och frågor lätt kan transporteras i och ut.
* En fast hylla eller en dito stång med krokar för upphängning köksredskap på kan vara en bra komplement, när utomhuskök går och är en frekvent träffar.
* Terrass eller balkong annat möbler kan fungera som frasetningsplass och kompletterande jobb. Det är lätt att sitta vid trädgårdsbordet och rena frukt och grönsaker.
På mineoppskrifter.no vi har kul med att läsa utländska artiklar, men vi är inte så bra på att översätta. Denna artikel är översatt av en automatisk program. Bär över med stavfel och även dra nytta av kunskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *