Kålruletter LoCHO

Ingredienser
2 stora kålblad (savoykål är bäst)
1 aubergine
1 squash
1 röd paprika
1 grön paprika
2 charlottløk
100 gram färska champinjoner
3 msk kallpressad olivolja, etc.
1 kopp riser ersättning
salt och peppar
3 koppar vatten
1 kub Bouillon (se till att det inte har socker i det!)

Tilberedning
Mjuka upp kålblad i saltat vatten så de blir mjuka. Placera dem på en handduk så att de körs från.
Klipp aubergine, zucchini och paprika i små tärningar. Grovhacka svampen och lök. Fräs i olja eller smör så det blir mjukt. Rör i is fuska och krydda med salt och peppar.
Bred ut fyllningen på kålblad, linda dem och linda dem med bomull garn.
Koka vatten med buljong kub, lägg kålrulettene in och låt dem dra, täckt, i ca. 30 minuter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *