Ketolysegrøvbrød LoCHO

Ingredienser
3 dl (en låda) Cottage Cheese
7 ägg
½ tsk salt
100 g kruskakli
100 g av sesamfrön
200 g av linfrö
1/2 kopp matolja

Tilberedning
Linfrö blöt i 2-3 timmar. Rinna väl på lång sikt. Skölj fröna ofta anklagas för omrörning runt för att tvätta bort en del av soppan. Alternativt kan du krossa fröna. Det är lika bra.
Ta ägg och CC i en skål och mosa den mes stavmixern, matberedare mm
Blanda alla ingredienser väl och häll dem i bröd form (s).
Bröd stiger lite men inte mycket.
Har stekt lååång tid. Cirka två timmar vid 190 grader. Kanske ännu längre, beroende på ugnen.
När brödet är färdigt måste det vara svalna på ett galler över natten (hela dagen om man steker det på morgonen).
Om det inte kyla luft / tillagas tillräckligt länge blir det lätt klibbig.
Kom ihåg att använda bakplåtspapper bildas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *