Key Lime Cheesecake LoCHO

Ingredienser
3 msk smält smör
1 och 1/2 dl mald mandel (eller valnötter eller pecan)
2 msk Natreen (eller Splenda)
1 kopp kokande vatten
1 paket Confecta Lime Gel (eller två om du har gelkapslar)
2,5 dl vispgrädde
225 gram Philadelphia Cream Cheese
3 msk limesaft (1,5 pressad lime)
1 kopp Natreen (eller Splenda)

Tilberedning
Smält smör och blanda med mald mandel. Fördelas jämnt i 22 cm springform tenn, chill ..
Blanda vattnet med gelén pulver. Rör om ordentligt och kyla i kylskåp. Vispa grädden styvt. Blanda färskost, limejuice och Natreen / Splenda. Blanda i den delvis stelnade gelen. Slutligen, blanda grädden till. Sätt i kyl / frys.
Jag tenderar att göra gelé och förskrivning av förpackningen och låt den stelna nästan innan jag gör det / gnida den över kakan. Serveras med några vispad grädde vid sidan om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *