Kycklingbröst med kapris och chili

Ingredienser
4 kycklingbröst
färsk pasta, Linguine
1 paket ruccola
körsbärstomater
saft och skal av 1 lime eller citron
1 färsk chili
salt och peppar
1 burk kapris
olivolja
vitlök
Dijonsenap
balsamvinäger

Tilberedning
1. Skär kycklingbröst i två tunna bitar (längsgående), krydda med salt och peppar och stek i upphettad panna med lite olja och en vitlöksklyfta.
2. Koka pastan
3. Gör dressing:
ca 2 – 3 msk olja
2-3 tsk kapris
finhackad chili och vitlök
0,5 tsk Dijonsenap
1 tsk vatten
salt och peppar
skal av en lime eller en citron. finhackad
saft av 0,5 kalk eller citron
4. Häll pastan och skölj raket. Servera skålen med pasta och ruccola blandas. Skär körsbärstomater i två och servera över. Tillsätt sedan 2 brösten halva kyckling ovanpå och ringla önskad mängd dressing runt plattan med en spiseskje.Porsjoner: 4 portioner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *