Kycklingfilé med ostfyllning LoCHO

Ingredienser
30 g soltorkade, finhackade tomater
2 msk ost, som cheddar eller äldre Jarlsberg, Gouda och schweizare.
1 msk riven parmesan ost
50 g söndersmulad fetaost
1 matsked gräddost (Philadelphia)
2 skivor rökt skinka i små kuber.
2 vitlöksklyftor, pressade
1 msk torkad oregano
salt och peppar
4 stora kycklingfiléer
1 matsked smör

Tilberedning
Blanda soltorkade tomater, ost, skinka, vitlök och oregano till en tjock blandning. Smaka av med salt och peppar. Dela fyllningen i håll och forma dem till små avlånga korvar. Rulla dem i plastfolie och lägg dem i frysen i 30 minuter. Värm ugnen till 180 grader.
Använd en vass, tunn kniv, skär en ficka längs kycklingbitarna ta korvarna ur frysen, ta bort folien och tryck korven i skärning kycklingfilé. Använd tandpetare till och försegla snittet. Rulla filén tätt i aluminiumfolie så att de blir korv formade. Lägg kycklingen rullar i en ugnsform och grädda i ugnen 30 i minutter.Porsjoner: 4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *