Laxwallenburgare

Ingredienser
600 g benfri laxfilé
1 februari msk salt
Lite peppar
3:04 tsk majsmjöl
1 1/2 dl lättmjölk
Visst lite färsk dill
Ca. 2 msk olja

Tilberedning
Dela fisken i bitar och lägg dem i en mixer. Tillsätt kryddor och mjöl medan Blender körs med full hastighet. Späd med mjölk och försiktigt rör om väl mellan varje speing. Lägg till alla färsk dill. Den tillhandahåller lakseburgerne en god smak. Stek ett litet prov kaka.
Smaka av om du behöver mer salt och peppar. Se stora kakor stekt gyllenbruna i lite olja i stekpanna. Du kan också lägga till dem på bakplåtspapper på en plåt och rosta i ugnen på mellersta hyllan vid 200 C i ca 10-15 minuter. Du behöver inte någon extra fett.
Tillbehör
Grove BUN och grönsaker sallad, till exempel strimlad sallad, hackad lök, tunt skivad tomat och
hackad papirka. Thousand Island dressing är också bra.
Lägg lakseburgerne, hamburgare bröd, sallad grönsaker och dressing på tallrik och låt alla ta för sig av sig själva. Portioner: 4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *