Low-carb bröd utan jäst LoCHO

Ingredienser
6 Vispa ägg lätt
10 matskedar gräddfil
75 g smält smör
1, 5 tsk bakpulver
80 g sesamfrön utan skal
90 g sojamjöl
40 g Gluten
5 msk linfrö
5 msk kli
5 msk hel vete (eller blötlägg lite vatten om du inte vill hårt grovt bröd)

Tilberedning
Vispa äggen lätt. Tillsätt gräddfil och smält smör. Tillsätt sedan den torra och rör försiktigt runt.
Häll en liten bröd tenn smord och strös med ett tunt lager mjöl (degen är mycket mer vätska än vanligt vete deg) Strö varje kli, linfrön eller sesam frön över som garnering.
Varje glutenmjöl kan användas istället för sojabönmjöl.
Baka till 180 ° under ca 40 minuter beroende på ugnen. Kontrollera med din klubba om det är gj.stekt.Porsjoner: ca. 20 skivor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *