Mandel svamp med hallon glass LoCHO

Ingredienser
Botten:
100 g mandel
2 äggvitor
3/4 kopp fruktos
1/2 tesked bakpulver
Hemmagjord hallon glass:
2 äggulor
2-3 msk fruktos
2 koppar vispgrädde
3-4 msk hallonsylt utan socker eller omrörda färska hallon

Tilberedning
Garnering: färska hallon och björnbär (Kan frysas, tro?)
Koka botten av brunnen-smord kakform form vid 150 gram. för ca. 30 minuter. mitten precision.
1. Botten
Mall tonsiller lite grov. Vispa äggvitorna och tillsätt fruktos, lite i taget tills marängen är blank och klibbig. Tillsätt malda mandel och bakpulver. Placera bakplåtspapper i botten av pannan. Häll i smeten och grädda enligt anvisningarna. Svalna i formen botten. Sätt ut tårtbottnen i frysen medan du gör isen.
2. Glass
Vispa äggulor äggtoddy och fruktos. Vispa grädden och blanda försiktigt med äggtoddy och sylt. Krydda med fruktos.
3. Häll över is kakan basen och placera den i frysen i minst 6 timmar.
4. Garnering: Garnera tårtan med färska bär strax före servering.
Låg fetthalt glass: Vill du ha låg fetthalt glass, försöker köra 400 g frysta bär, fruktos efter smak och 2 koppar ostmassa 8% i matberedare tills slät.
Sprid detta över kakan basen och lämna den i frysen i 3-4 timmar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *