Tigerkaks 2

Ingredienser
200 g smör eller margarin
2,5 dl socker
2 ts vanilj
3 ägg
4 koppar mjöl
1 tsk bakpulver
1 kopp grädde eller mjölk
2 msk kakao

Tilberedning
Form: 1,5 liter (bröd form)
Temperatur: 175 * C
Gräddningstiden: ca. 55-60minutter
Smör och strö pannan väl. Rör ihop smör, socker och vaniljsocker. Tillsätt äggen ett i taget, rör om mellan varje gång kraftigt. Blanda mjöl och bakpulver växelvis med grädden. Häll 1 / # av blandningen i en annan skål och blanda i kakao.
Placera blandningen i lager i en form. Ljuset Smeten ska vara både toppen och botten. Marmor med en gaffel som är inspelad i cirklar från botten till ytan. Rör inte för mycket.
Grädda på nedersta hyllan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *