Mjölk-och glutenfri tomatsoppa

Ingredienser
* 1 lök
* 1 vitlöksklyfta
* 2 burkar krossade tomater (var medveten om att tomater kan värmebehandlas, för att inte nämna att aliminumsbokser kan läcka BPA).
* Ett par droppar av Stevia
* Kryddor efter valet, jag tillbringade en hel del oregano och timjan, och små paprika, och en del örtsalt från Vogel.

Tilberedning
SVIT lök lätt i en kastrull, stäng av värmen och sätta på tomaterna, stevia och lite krydda. Häll blandningen i en mixer (jag använde en mixer, och en som var mest som en smoothie.) Om du tycker att soppan är för tjock kan du tillsätta lite vatten. Krydda mer var jag tvungen att lägga massor av örter, eftersom jag älskar smaken av oregano. Välj naturligt ekologiska ingredienser så mycket som möjligt. Det bästa vore att välja färska tomater, men jag hade inte detta i huset när soppan gjordes. Om du vill ha en varm soppa, kan du ha den i en gryta, se till att röra om soppan hela tiden och ta bort innan det når 38-40 grader.
En annan glutenfri recept

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *