Ostkaka med färskost

Ingredienser
#
Mørdeigbunn:
100 g TINE Real Dairy Smör
# 150 g mjöl
# 3 msk socker
# 1 äggula
#
Fyllning:
2 koppar cream cheese TINE Naturliga
# 3 dl creme fraiche TINE Easy
# ½ dl socker
# 3 ägg
# 1 äggvita
# 1 citron, saft och fint riven använda skalet
#
Förslag på garnering:
1 apelsin

Tilberedning
#

Rund form med en lös kant-eller pajform, 24 cm i diameter
I ugnen: 200 ° C, ca. 15 minuter, förkokt av endast den undre. Grädda den fyllda ostkaka vid 150 ° C, ¾ – 1 timme
#

Blanda alla ingredienser till botten av en matberedare och låt maskinen gå tills allt är blandat. Eller Smula smör och mjöl, tillsätt övriga ingredienser och blanda till en slät deg.
Tryck degen i formen.Prikk med en gaffel och forstek skalet tills det är gyllene. Låt svalna.
#

Riv skal av citron, pressa ut saften. Blanda alla ingredienserna till fyllningen.
Häll fyllningen över bottnen och grädda grädda ostkaka fyllning är hård.
#
För servering:

Server pie ljummet eller kallt garneras med båtar av apelsin eller annan frukt. Servera frukt också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *