Ostkaka med mjölkchoklad

Ingredienser
*
Botten:
30 pepparkakor
* 25 g TINE Real Dairy Smör
*
*
Fyllning:
200 g mjölkchoklad
* ½ dl Vispgrädde TINE
* 350 g cream cheese TINE Natural
* 1 kopp vanilj kvark TINE
* ½ dl socker
* 50 g hackad mörk choklad
*
Garnering:
1 kopp vispgrädde TINE
* 20 jordgubbar
* 2 msk riven choklad

Tilberedning
Smält smöret och blanda det med peppar kakor i en matberedare.
Låt maskinen gå tills cookies krossas. Tryck in betjänar glasögon eller rätter.
Bryt mjölkchoklad i bitar och smält den i ett vattenbad eller i mikrovågsugn (inte så hög effekt). Vispa grädden lätt, blanda grädde ost, ostmassa och socker. Lägg till smält choklad långsamt under omrörning. Blanda i den hackade chokladen. Fördela blandningen i burkar / formar och ställ dem svalt. Garnera med hallon, jordgubbar eller andra bär och ofta riven choklad och en skvätt grädde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *