Ugnsbakad fisk

Ingredienser
400 g fiskfilé (utan skinn och benfria)
1 liten fänkål frö
1 liten röd paprika
ca 6 cm purjolök
lite hackad vitlök och hackad chili
svål och juice vilka två lime
olivolja
salt och peppar.

Tilberedning
Grønnakene Skär i skivor och lägg dem i botten av en ildsfast form.
Skär fisken i bitar och lägg passform på toppen av grönsaker.
Strö salt och peppar, tillsätt lime, hackad chili och vitlök, duggregn med lime juice och ett par matskedar olivolja.
Täck med aluminiumfolie och lägg i förvärmd ugn (225grader) i ca 30 minuter.
Du kan underlätta en del av folien mot slutet och se om fisken flingorna ut när du skrapat den med en litti gaffel.Da är pre-
Servering: två personer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *