Planera din familj imorgon

Var realistisk
Det stora problemet är att vi alltid tänker, vi kan nu hela morgonen, och vi kan inte utan stress – och definitivt inte en morgon, du sover på den och den galna rusning för att nå dörren i rätt tid .
Så var realistiska. Bestäm vad du vill nu på morgonen, ställa in tid och regn så bakåt, så du går upp i tid. Och kom ihåg – det är en mycket dålig idé att hoppa över frukosten.
Dålig på kvällen
Snap ett bad på kvällen istället för stress i duschen på morgonen och låta barnen bada på kvällen. Ett varmt bad kan få dig att koppla av på toppen av en hektisk dag, så du kan sova lite lugnare på natten, och du får en mindre upptagen morgonen. Morgenhår kan mycket väl vara med lite vatten och en hårtork.
Smörj matsäck
Förbered luncher nästa dag på kvällen, tillämpa någon Lunchbox, om du är mer att ta mat hemifrån. Eller förbereda innehållet i en sådan vet. att för att koka ägg och piller ta bort bröd från frysen, skala morötter och lägg dem i kallt vatten, skölj salladen och förvara den i en lufttät påse, koka upp och kyla pasta / ris / couscous … till en ljus sallad. Morötter och andra grönsaker kan faktiskt hålla i flera dagar, när den skalas och ligger i vatten eller en lufttät påse. Sallad, till exempel. Iceberg, du kan skölja, rinna av väl och förvara i lufttät påse.
Ge kläder och packa väskor
Du kan spara mycket tid genom att ta reda på nästa dags kläder på kvällen också för barnen – och då spara en massa diskussioner om vad man ska ha. Men bara kolla väderprognosen innan jag börjar. Packa påsarna. Hjälp dina barn att göra sin skolväska och alla sportkläder klart på kvällen till exempel. i samband med läxor. Det kan vara bra att ha deras schema på anslagstavlan så att alla kan se vad nästa dag för med sig. Och även packa din egen väska, så att du vet var nycklarna, telefon och handskar.
Förbered frukost
Förbered din frukost så du vet, vad ska finnas på bordet. Frukt du kan tvätta dagen innan, som bröd kan avlägsnas från frysen. Du kan också spara tid genom att täcka frukostbordet med tjänsten, så det är lite mer tid att samlas till frukost. Och eventuellt lägga ut för radio och TV ger fred, och det blir lättare att behålla fokus på frukost, särskilt om barnen är "långsamma förrätter" och längtar efter att äta.
På mineoppskrifter.no vi har kul med att läsa utländska artiklar, men vi är inte så bra på att översätta. Denna artikel är översatt av en automatisk program. Bär över med stavfel och även dra nytta av kunskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *