Choklad Ham

Ingredienser
2 förpackningar. Gjende kex
3 msk russin
1 tsk citronsaft
Önskan möjligt att tillsätta 2-3 droppar vaniljeessense
2 förpackningar. ljus choklad
Utrustning:
Stor kastrull
Lick sked
Träsked
Transparent förvaringsväska

Tilberedning
När du lagar mat chokladen smälta på svag värme, skära eller klippa kex i små bitar. När tillagningen chokladen smält lägger färdiga kon rören också lägga till några russin. Ta bort kastrullen från värmen så att inget blir bränt. Rör lite lite citronsaft och väsen. Blanda ihop allt och låt allt detta svalna något. När eftersom detta är en liten tuff, inte varmt, lägga allt i en påse. Bildar innehållet i påsen om så önskas. Lättast är att rulla korv / skinka. Placera i frys / kylskåp 2-4 timmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *