Wild Berry Cheesecake

Ingredienser
*
Botten:
2? Koppar havre kex smulor
* 3 msk socker
* 5 msk smält TINE Real mejerismör
*
Fyllning:
2 ½ dl Valentine alltid Wild Berry Yoghurt
* 250 g 2 koppar Snøfrisk Natural
* 100 g socker
* 6 gelatin plattan
* 2 msk Tine Milk Hela
* 2 teskedar vanilj
* 3 dl TINE Cream
*
Garnering:
1 kopp juice
* 2 gelatin plattan
* 5 koppar bär till exempel. blåbär och tranbär

Tilberedning
1.

Rund burk: 22 cm. i diameter.
I ugnen på 175 grader i ca. 15 minuter.
2.
Botten:

Blanda allt till botten och tryck in den i smord form. Grädda basen gyllene. Låt svalna.
3.
Fyllning:

Rör osten mjuk med yoghurt och florsocker. Låt de sex gelatin bladen i kallt vatten som ligger runt. 5 minuter. Pressa ut vattnet och smält gelatinet i ½ kopp kokande vatten. Blanda det smälta gelatinet med ostmassa, mjölk och vanilj. Vispa grädden och blanda försiktigt med ost blandningen. Häll fyllningen över bottnen och lämna på en sval plats tills den har stelnat.
4.
På toppen:

Låt de två gelatin bladen i kallt vatten som ligger runt. 5 minuter. Pressa ut vattnet och smält den i 1 kopp kokande varm saft. Placera bär på kakan och häll över gelatin kväll när det börjar tjockna. Sätt kallt ostkaka nästa dag.
5.
För servering:

Ta formen kakan ringen och servera ostkaka med vispad grädde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *