Forest Stew LoCHO

Ingredienser
1 pkg. Finnbiff eller 4-500 gram köttfärs (brukar använda köttfärs)
1 stor lök
Massor av färska champinjoner, 1 stor låda konserverad eller 1 påse fryst soppmix (detta är godsaker!)
1 pkg. Getost (naturliga, vilda svampar och enbär)
1 kopp gräddfil / creme fraiche
Grädde eller mjölk
Varje majsmjöl eller johannesbrödträd

Tilberedning
Koka köttet och lägg i en kastrull. Koka svamp och lök i pannan och hålla denna i kött panna. Sätt gräddfil i grytan och koka den med juice. Hälla den i formen tillsammans med den andra.
Tillsätt getost och rör väl. Tillsätt lite grädde / mjölk och låt grytan sjuda i femton minuter. Lägg till mer mjölk / grädde på hur mycket sås du vill ha och även potten med majsmjöl eller JB-kjernemel.
Server denna läckra gryta med lingon (Någon som vet var jag kan få sockerfri? Känn dig kanske?), Blomkålmos (eller potatismos / potatis för dem som vill det) och kokt brysselkål.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *