Välsmakande lammebøffer LoCHO

Ingredienser
500g lammfärs
1 lök
2 vitlöksklyftor
1/2 röd paprika
1/2 röd chili
1 tomat
1 tsk finhackad rosmarin
2 ägg
2 msk soja
salt / peppar
smör till stekning

Tilberedning
Finhacka löken, skär vitlök, paprika och chili, tomat i tärningar.
Blanda allt i ett verk skål med ägg och soja och krydda efter smak med salt och peppar.
Grädda eventuellt ett litet prov och justera kryddningen smaken
Faderns lämplig lammebløffer och brunt på båda sidor i en stekpanna.
Att placeras i en gryta och baka i ugn i förväg specificerad.
Ev. baka tills den är klar i pannan
Servera med massor av frisk blandad sallad eller linsstuvning kikertpure
receptet följer senare
Efter Ugnstorkning vid 90 °
under ca 10 min. tills de är kokta portioner: 4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *