Smuldrepai med äpplen och björnbär

Ingredienser
3 äpplen, skurna i fjärdedelar, ta bort kärnan, skär i små bitar.
2 små korgar med björnbär
2 msk balsamvinäger
En handfull färsk basilika, hackad
5 rågad msk socker
4 travade msk mjöl
¼ paketet smör

Tilberedning
Värm ugnen till 200 grader Celsius. Placera frukt i en skål med balsamvinäger-vinäger, basilika och två matskedar socker. Sätt i mer socker om bären bär en lite sur. Blanda och ställ åt sidan för marinering.
Använd dina fingrar för att blanda mjöl, smör och resten av sockret. (Du kan också göra detta på ett livsmedel processor håll tills blandningen liknar fina brödsmulor) Jamie föredrar att göra detta med händerna för att få lite olika storlek smulderet.
Placera frukt i en ugnsform eller skål, eller som betjänar fartyg. Sprid mjöl-socker-smör-smulderet av frukten. Har mer att mitten än på sidorna. Grädda i ugnen i ca en halvtimme eller tills rasa är jämnt gyllene högen och frukten har börjat bubbla över kanten av tankarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *