Getost och passionsfrukt sufflé

Ingredienser
*
Sufflé:
40 g Snøfrisk Naturligt
* 2 msk passionsfrukt sirap
* 30 g socker
* 1 kopp äggvitor
* 2 ägg
*
Fruktsallad:
En passion
* 2 jordgubbar
* 3 båtar apelsin renskårete filéer
* 4 myntablad
*
Sås:
1 kopp passionsfrukt sirap
* 2 msk Snøfrisk Naturliga
* 4 msk apelsinjuice The Dairy

Tilberedning
# 4 av porsjonssouffleformer
I ugnen på 200 ° C, ca 10 minuter
#

Blanketter Borsta bra med skirat smör och beströs med socker. Blanda äggulor med 1/3 av sockret. Vispa det lätt tillsammans. Vispa äggvitorna i förväg, rör i resten av sockret. Vispa marängen på den (OBS inte piska för mycket!).
#

Smält Snøfrisk sirap och passionsfrukt i en kastrull. Vik försiktigt i marängen, innan denna blev till äggulorna i 2 omgångar. Fyll blandningen i formarna, tryck försiktigt så att himlen försvinner. Grädda i ugnen. Sätt ett formulär på varje platta, strö med strösocker. Ordna bladen runt och häll över såsen.
#
Fruktsallad:

Blanda allt upp och blanda med såsen.
#
Sås:

Kör alla såsen i en matberedare och häll försiktigt på plattorna.
#

Kom ihåg att gäster ska vänta på suffléer och inte tvärtom! Portioner: 4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *