Standard ostkaka med och utan bas LoCHO

Ingredienser
1 kan gräddfil
1 fp kräm (1/3 liter)
1 paket confecta gel, med halva mängden vatten
Philadelphia cream cheese 1 pk

Tilberedning
Vispa grädden. Tillsätt gräddfil och ost.
Koka gelé och låt den svalna lite. Häll det i en tunn ström av cream cheese medan du vispar. Smaka allt med natreen / stevia.
Häll ut på en bakplåt och låta det härda i kylskåp. (4-5 timmar).
Kakan kan göras utan en botten Atkinsere eller botten Lindbergere:
Botten:
200 g malda nötter eller mandel
2 ägg
2 msk fruktos
1 tsk kanel
Alla 1 msk kakaopulver
Nötter målade i snabb mixer, vispa äggen pösigt och allt blandas. Trycka på en stor bakform (28 cm) som är kantad med bakpapper på botten. Grädda i botten av ugnen i 175 grader i ca 15 min.
Detta är en blandning av Iskall paj utan en botten och Hallonmousse MAMS kaka.
Man kan variera nötter, gel och har olika aromer, frukter och bär.
Några förslag för aromer:
Pistagenötter, choklad och kakao
Apelsinskal, juice av apelsiner och rostade mandlar
Vanilla Essence / majs och hallon / blåbär
Jordnötter och hackad choklad
Valnötter, hackade aprikoser och hackad choklad
Vanilj och citron / lime (faktiskt bra mix)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *