Catfish i paprikasås

Ingredienser
800-900 g havskatt filé w / läder
2 squash
smör / olja
salt / peppar
1 gul paprika
1 1/2 röd paprika
3 msk hackad schalottenlök
4 koppar fisk lager
1 kopp vispgrädde

Tilberedning
Skär fisken i servering bitar. Strö lite salt och stek dem i smör / olja med skinnsidan nedåt. Koka tills huden är gyllene och knaprig, vänd och koka snabbt på andra sidan. Skala swuash och använda rivjärn. Steam några minuter i vatten med lite smör och salt. Låt rinna av.
Del 2 av två paprika, skölj och sattes under grillen tills huden är svart. Ta bort och kylskåp i en plastpåse. Rengöring, dra av hud och mosa dem. Rengöring av sista halvan och skär i små tärningar. Fräs löken i smör, tillsätt peppar, häll i fiskbuljong och koka den något. Tillsätt grädde och paprikamos och låt koka upp. Låt sjuda ihop. Smaka på såsen väl. Strö paprikapulver över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *