Fläskfilé w / Choronsaus

Ingredienser
Fläskfilé ca. 150gr. per person
Choronsaus (se recept)
Sojasås (Kikkoman)
2 tsk citronsaft
Räkor
Broccoli
Ris

Tilberedning
Fläskfilé skars i 2,5 cm. tjocka skivor och fett i soja och krossad peppar och kommer att vara ca. en timme.
Brown på varje sida i mycket varmt torr stekpanna.
Värmen är sedan ned till låg värme.
Kyl ner pannan med margarin.
Låt filéerna sjuda på svag värme tills något rosa i kärnan kommer Ca.65 ° C. Detta tar ca. 15 minuter.
Lägg fläsk filéer på varm tallrik med ris och broccoli.
Häll över filéer choronsausen och lite ris.
Strö räkor över renas.
Choronsaus
Choronsaus du kan göra så komplicerat som du vill, men du har lite tid så gör som jag.
1 påse Toro Bearnaise sås (eller din egen bearnaisesås)
2 tsk. citronsaft i Haes
1 msk. tomatpuré i Haes
Alternativt kan du rör i en äggula strax före servering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *