Tacopai

Ingredienser
1 bakverk, av den typ som nu
Fyllning:
200,300 g rester av Turkiet eller annat kött
1 lök
1 paprika
1 matsked smör
1 påse taco krydda
1 kopp vatten
3 ägg
1 kopp mjölk
2 kopp ostmassa, som lean
1 kopp riven ost, som Edam rester av
TILLBEHÖR:
Quark
1 gurka
Taco Salsa

Tilberedning
Rulla degen till en pajform och täck, 24 cm i diameter, med degen. Sticka ned med en gaffel och placera i en sval form för åtminstone 30 minuter.
Skär köttet i mindre bitar. Har inte kalkonen vila, du kan till exempel använda kött från färdiga grillad kyckling eller stekt två kycklingfiléer och svalt innan du skär i bitar. Hacka löken fint och stek den i lite smör med renat och hackade paprika. Lägg taco kryddor och vatten, låt det koka på svag värme i ca. 5 min. Tillsätt köttbitarna, blanda väl och lägg i pajskalet.
Vispa ihop ägg, mjölk och ostmassa och häll i pajskalet. Strö över ost. Grädda i mitten av ugnen i 200 ° C, ca. 35 minuter tills allt är stelnat och osten har fin färg.
Server paj med gurka pinnar, kvarg och salsa.Porsjoner: 46 portioner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *