Thai sallad med lax och Karr iris

Ingredienser
2 burkar Oscar lax från Alaska, och avrunna i bitar
150 g vildris
100 g extra virgin olivolja, beräkna den extra olja till marinaden
150 g röd och grön paprika
100 g purjolök
100 g räkor
Curry
Citron och citronsaft
2 vitlöksklyftor, hackad
Krossad chili och havssalt
1 huvudsallat

Tilberedning
Häll räcker olivolja över räkorna att de omfattas i en skål och tillsätt chili. Låt den räka stå i 15 minuter. Blanda det kokta riset med 100 g olivolja och tillsätt lax bitar, röda och gröna paprikor (skärs i ringar eller remsor), purjolök, curry och hackad vitlök. Sätt marinerade räkor. Tillsätt citron köttet, citronsaft och havssalt. Server på en bädd av sallad. 4 portioner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *