Torsk i ugn med grädde och tomatsås LoCHO

Ingredienser
400 g utan skinn och benfria torsk i bitar om 100 g vardera
Placera fisken i en smord gryta och hålla peppar och salt
Ta ut en vattenkokare, och lägga
2 ml vispgrädde
1 msk senap
2 vitlöksklyftor
1/2 kub av bestånden
2 msk hackad persilja

Tilberedning
Ge en oppkokog häll såsen över fisken. laga fisk på nedersta hyllan 200 grader i 15-20 minuter
Krossa tomaterna 1 kan krossade tomater med en gaffel (så att de är mer bryts) har i:
1 msk olivolja
1/2 fint hackad gräslök
1 finhackad schalottenlök
4 msk finhackad färsk basilika eller 2 torkade matskedar
När fisken med gräddsås har kokat i 15 min, har över tomaten blandningen och koka i 15 minuter nya.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *