VEGETARLASAGNE LoCHO

Ingredienser
1 aubergine
1,5 box (600 g) hackade tomater, helst före rutinerade (basilika, oregano, vitlök-liknande något)
1 msk tomatpuré
2 klyftor hackad fint vitlök eller
Salt, peppar, oregano, basilika
En skvätt olivolja
1 tsk gräshoppa
1/2 rödlök
1/2 purjolök
Dukade från tredjedel av en broccoli kvist
Ungefär en tredjedel av en squash
3 svamp
MASSOR av smör till stekning mera
En bra bit av riven ost!
Riven parmesan / pasegran

Tilberedning
Börja med att skära aubergine i skivor, värm en stekpanna, och lägga massor av smör, lägg auberginskivene i, strö salt på dem och låt dem steka i brunt på varje sida. Placera på ett fat.
Medan stekning auberginen, lägg hackade tomater i en kastrull, tillsätt olivolja, tomatpuré, vitlök och kryddor, rör om och koka upp. Ta bort pannan och tillsätt johannesbröd kärnan mjölet, rör runt.
När auberginen är klar, tvätta pannan! (Du får själv förstå varför) och har alla grönsaker, väl hackade, och stek dem i smör.
När de är fit-stekt lök är glänsande, blanda dem i tomatsås.
Lägg ett lager tomatsås i en kladdig form (fett med smör!), Och sedan placera ett lager av auberginskiver och sedan ost och parmesan över. Var generös! Placera lager på lager tills den är tom, men se till att det kommer att vara lite tomatsås till slutet av de sista auberginer, sedan ost och parmesan borta igen. Då blir fuktigt!
Grädda i 25 minuter vid 200 grader på den andra nedersta hyllan!
Äta med creme fraiche.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *