Världens bästa Cheesecake

Ingredienser
Botten:
1 paket kex Bixit
150 g smör / margarin
Ostmassa:
1 paket Lemon Jelly
1 fp kräm
1 pack ljus gräddfil
1 – 1 1/2 paket cream cheese Tine tangerine / ananas
150g florsocker
Top:
1 paket hallon gelé (valfri smak)

Tilberedning
Smält smöret. Krossa kexen. Blanda detta tillsammans och tryck in en rund kakform. Ställ i kylen medan ostmassan görs.
Göra citron gelé med halva mängden vatten. Cool, men var försiktig så inte är fallet stelna.
Vispa grädden, tillsätt gräddfil, ost, florsocker och kylda gel. Detta bör vara släta. Häll den över kakan basen. Sätt kakan i kylskåp (eller i frysen) tills set.
Göra hallongelé med halva mängden vatten. Cool gel och häll över kakan. Ställ att svalna gelen har ställts in. NB. Använd inte jelly snabbt! Det härdar för fort!
Ta kakan pannan. (Kakan kan eventuellt göras direkt på kakefat med bara en ring från formen)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *