After Eight tårta – glutenfria

Ingredienser
Botten:
4 stora ägg
2 koppar socker
250 g finmalda mandlar
1 kopp majsstärkelse mjöl
3 msk kakao
1/2 tesked bakpulver
Vispa ägg och socker pösigt. Den torra blandas i.
Våren form 175 grader i ca 30 minuter.
Cream:
5 dl grädde
200 g After Eight (ta bort allt för dekoration.)
4 chokladkakor. (Ca 1/2 Disc)
2,5 dl grädde.

Tilberedning
Koka 5 dl grädde – rör in efter åtta och choklad tills den har smält. Låt krämen stå i kylskåp tills nästa dag. Vispa chokladkräm och blanda i 2,5 ml vispad grädde.
Kakan är uppdelad i två eller tre och fylldes med grädde. Dekorerad med After Eight choklad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *