Antal portioner: 4
Ingredienser:
3 röd paprika
2 msk olja
2 röda lökar
1 knippe sparris
Vinägrett:
5 msk olivolja
2 msk balsamvinäger
½ tsk salt
½ tsk grovmalen peppar
Färsk riven parmesanost 50 g
Förfarande:
Skär paprikan på mitten. Ta bort insidan och sätta skinnsidan upp i en långpanna. Borsta de med en liten olja och torkning vid 250 ° C. Vänligen grill och koka tills huden blir svart.
Lägg de stekta paprikorna i plast tills de är svala. Ta bort skinn och skär paprikan i strimlor.
Skala löken och skär i klyftor. Skär den i lite olja i en kastrull. Tillsätt sparrisen och låt den koka i 3-4 minuter.
Ordna sparris, lök och paprika i en tallrik. Blanda samman ingredienserna till vinägretten och häll över. Toppa med parmesan ost.